USLUGE PRIJEVOZA

siječanj 13, 2019
Jasna Rilović

 

audi

 

Imate potrebu za brzim prijevozom sa sastanka na sastanak i pri tome ne brinuti o parkingu? Dočekati goste u zračnoj luci i prevesti ih na traženu adresu? Uštedite vrijeme i živce i pustite nas da brinemo o tome.

Našim putnicima i klijentima pružamo profesionalnu uslugu prijevoza putnika unutar Hrvatske  i Europe, te  prema svim zračnim  lukama u Hrvatskoj i Europi. Siguran i efikasan prijevoz obavljamo sa novim i modernim automobilom – Audi Q3.

Posebnu pažnju posvetili smo našim klijentima koji putuju na poslovne sastanke, konferencije, kongrese te razne europske sajmove

 

Uz sve to, sve transfere Vaših zaposlenika, klijenata i gostiju možete platiti zbirno jednim računom (R1) uz kojeg dobivate i specifikaciju svake pojedine vožnje za kontrolu.

Za Vašu sigurnost i kvalitetu putovanja brine naši profesionalni i licencirani vozač za obavljanje prijevoza putnika sa znanjem engleskog, njemačkog i talijanskog jezika koji je na raspolaganju 0-24 sata.

Bez čekanja i presjedenja putujte s nama direktno na odredište te time uštedite vrijeme i novac. Nudimo Vam rezervaciju unaprijed. Stojimo Vam na raspolaganju 0-24 sata te smo točan i siguran prijevoz do Vaše destinacije!

 

Za obavljanje traženih usluga prijevoza  možete nas kontaktirati s povjerenjem u vezi bilo kakvog upita ili zahtjeva na:

  • E-mail: prijevoz@humancapital.hr  (24/7  za bilo kakav upit, informaciju ili za rezervaciju željenog  termina)
  • Mobitel: 00 385 (0)98 465 133 ( svih 7 dana u tjednu za rezervaciju transfera)

 

Kontaktirajte nas sa povjerenjem i odgovoriti ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem roku.

 

Podijelite s prijateljima...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *